Privacyverklaring


 Vanaf 25 mei 2018 geldt er nieuwe, strengere regelgeving op het gebied van privacy,
 de zogeheten Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
 Deze regels gelden ook voor sportverenigingen.
 

Naam  Dartvereniging IJsseldarts
Postadres  Korte Kapoeniestraat 6a, 7001 CA, Doetinchem
Vestigingsadres  Korte Kapoeniestraat 6a, 7001 CA, Doetinchem
Inschrijvingsnummer KvK  09138448
Telefoon  0314 - 380929
E-mailadres  bestuur@ijsseldarts.com

Persoonsgegevens
IJsseldarts kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u lid bent van de vereniging IJsseldarts en/of omdat u deze zelf bij het invullen van het aanmeldformulier op de website aan IJsseldarts verstrekt.

IJsseldarts kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw geboortedatum
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw teamnaam
Ieder jaar worden de persoonsgegevens van de spelers die geen lid meer zijn verwijdert uit onze database.

Waarom gebruiken wij persoongegevens
IJsseldarts verwerkt uw persoonsgegevens om een leden, contributie en competitie administratie bij te houden en om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Wie heeft toegang tot de persoonsgegevens
Persoonsgegevens zijn alleen door verenigingsleden en bestuur in te zien, deze gegevens staan op een door een wachtwoord versleutelde pagina.
Het aanpassen of verwijderen kan alleen door de databasebeheerder of de wedstrijdleiding gedaan worden.

Ledenlijst verstrekken
IJsseldarts zal alleen aan bepaalde mensen binnen de vereniging een ledenlijst verstrekken.
IJsseldarts zal alleen persoonsgegevens aan de gemeente doorgeven om eventuele subsidie te verkrijgen.
IJsseldarts zal geen persoonsgegevens aan bedrijven doorgeven voor reclame of sponsoring.

Beveiliging van persoonsgegevens
IJsseldarts heeft de persoongegevens en database beveiligd door middel van wachtwoorden.
Mochten er toch problemen voortdoen dan zullen de betreffende personen en de Autoriteit Persoonsgegevens direct in kennis worden gesteld.

Cookies
Op de website worden alleen cookies gebruikt voor het verifiŽren van de teamcaptains ID bij het inloggen in de Competitie Manager.
 

Bij problemen of opmerkingen neem dan contact op met het bestuur.
het bestuur